FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Member can post but no new topic

 
Post new topic   Reply to topic    Fashion-Incubator User Forum Forum Index -> Public: Forum Management
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Robert Smagala
Renewing Member
Renewing Member


Joined: 02 Dec 2009
Posts: 32
Location: France Colmar

PostPosted: Thu Apr 22, 2010 2:53 am    Post subject: Member can post but no new topic Reply with quote

test only
_________________
Robert
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Robert Smagala
Renewing Member
Renewing Member


Joined: 02 Dec 2009
Posts: 32
Location: France Colmar

PostPosted: Thu Apr 22, 2010 2:55 am    Post subject: Reply with quote

Sorry about the "test only", cannot edit it...

Anyway, I have an interesting problem: I can answer to an existing thread but when I create one, the post content is empty. If I answer to such a thread, the answer is empty too. I am trying to create a thread under Operations/Sales and Marketing.

I was able to post my intro in the past. Any ideas?
_________________
Robert
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Kathleen F.
Site Admin
Site Admin


Joined: 08 Sep 2005
Posts: 11359
Location: NM Albuquerque

PostPosted: Thu Apr 22, 2010 11:38 am    Post subject: Reply with quote

testing
_________________
Please don't PM me, use the email button instead.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Kathleen F.
Site Admin
Site Admin


Joined: 08 Sep 2005
Posts: 11359
Location: NM Albuquerque

PostPosted: Thu Apr 22, 2010 11:41 am    Post subject: Reply with quote

Robert Smagala wrote:

Anyway, I have an interesting problem: I can answer to an existing thread but when I create one, the post content is empty. If I answer to such a thread, the answer is empty too. I am trying to create a thread under Operations/Sales and Marketing.

I know what you're talking about. It has happened to me before but only very rarely, once or twice. I have no idea what the problem or solution is.

If it helps, this is what I did, I responded to the thread again (below the empty post) and it went through. You can do that, I'll stumble upon the empty post and will delete it. In short, try again. thanks!
_________________
Please don't PM me, use the email button instead.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Robert Smagala
Renewing Member
Renewing Member


Joined: 02 Dec 2009
Posts: 32
Location: France Colmar

PostPosted: Fri Apr 23, 2010 10:52 am    Post subject: Reply with quote

Found it. The problem appears when I add an active URL in the post text. I was able to post normally after removing it. Sorry for the empty posts.
_________________
Robert
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Robert Smagala
Renewing Member
Renewing Member


Joined: 02 Dec 2009
Posts: 32
Location: France Colmar

PostPosted: Fri Apr 23, 2010 1:07 pm    Post subject: Reply with quote

Just a note - I may be mistaken but it seems that the F-I forum runs on a pretty old version of phpBB (copyright 2005). Updating it would probably fix the issue (and others too).
_________________
Robert
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Kathleen F.
Site Admin
Site Admin


Joined: 08 Sep 2005
Posts: 11359
Location: NM Albuquerque

PostPosted: Fri Apr 23, 2010 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

This version has been superseded by 3.0. There are some issues with upgrading it, rolling it into my site template. Namely, my web guy isn't 100% on it and I haven't had time to do it. I should get back with him to see if he's caught up with version 3.

Robert: I was actually coming here to mention something I forgot. Can you do me a big favor and deliberately post a message that will be blank? I can look at it from the admin screen for troubleshooting. thanks.
_________________
Please don't PM me, use the email button instead.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Robert Smagala
Renewing Member
Renewing Member


Joined: 02 Dec 2009
Posts: 32
Location: France Colmar

PostPosted: Fri Apr 23, 2010 3:21 pm    Post subject: Reply with quote

www.google.com
_________________
Robert
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Robert Smagala
Renewing Member
Renewing Member


Joined: 02 Dec 2009
Posts: 32
Location: France Colmar

PostPosted: Fri Apr 23, 2010 3:23 pm    Post subject: Reply with quote

Amazing! Here it works with an URL in the text.

I'll try to open a thread in this section with an URL, just a copy of my original message, and see how it goes.
_________________
Robert
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Kathleen F.
Site Admin
Site Admin


Joined: 08 Sep 2005
Posts: 11359
Location: NM Albuquerque

PostPosted: Sat Apr 24, 2010 6:57 am    Post subject: Reply with quote

Thanks Robert, I think I have it figured out. Btw, I deleted the new thread you started and am responding here so we can keep the topic tied together. Pertinent section from your post is below:
Code:
I am a single-person DE sewing military gear &  clothes, selling through word-of-mouth and promoting my wares on my blog ([url]www.tigertailor.com)[/url].

It appears to be a formatting issue. If you want the url to display as clickable text, the coding should be:
Code:
([url=http://tigertailor.com])www.tigertailor.com[/url]


The parenthesis make this a bit confusing (for illustration purposes) so I will remove those in this example and instead, hyperlink "my blog"
Code:
selling through word-of-mouth and promoting my wares on [url=http://tigertailor.com]my blog[/url]


The changes are an "=" sign, bracket placement and "http://". Not that http etc is always needed (because most browsers figure it out) but if I'm having trouble with something, I just try to clean up the code to eliminate possibilities.

There is more on how to format your posts [url=//fashion-incubator.com/phpbb/viewtopic.php?p=9923#9923]here[/url].
_________________
Please don't PM me, use the email button instead.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Fashion-Incubator User Forum Forum Index -> Public: Forum Management All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group